Film/TV
0

"Neki novi klinci" u petak na OBN TV

Novo izdanje muzičkog showa za klince i klinceze do 15. godina "Neki novi klinci" na programu OBN TV je 25.11.2016. od 20 sati.

Šesto izdanje muzičkog showa "Neki novi klinci" u petak donosi spoj mladosti i talenta. Predstavit će se novih jedanaest kandidata, ali će samo najtalentovaniji proći u naredni krug takmičenja i imati šansu da postanu jedna od najmlađih zvijezda "Grand produkcije". U tome će pomoći strog, ali pravičan žiri koji će ovoga petka činiti: Bane Mojićević, Marina Tadić, Haris Berković, Ivana Selakov, Rada Manojlović i Topalko.

Voditeljski par Sanja Ćulibrk i Milan Mitrović će bodriti kandidate i za gledaoce praviti dobru atmosferu zajedno sa žirijem. Mirza Selimović će svojim novim singlom "Imaš me" doprinjeti mladenačkom naboju koji će vladati u studiju.

U petak će se predstaviti sljedeći takmičari:

Nejra Fazlović ima 10 godina i dolazi iz Brčkog. Njen muzički uzor je Marija Šerifović, a Nejra pored pjevanja pleše i folklor, a za sebe kaže da je otvorena, komunikativna i druželjubiva. Pjevat će Luninu pjesmu "Naša ljubav".

Snežana Savić ima 15 godina i dolazi iz Sopota. Muzički uzor joj je Snežna Đurišić, a za sebe kaže da je uporna i vrijedna. Pjevat će pjesmu Snežane Đurišić "Imena mi mog".

Elena Pavlović ima 14 godina i dolazi iz Čapljine. Elena pored pjevanja ima veoma interesantan hobi, ona je mažoretkinja. Ima više muzičkih uzora i ne može da se odluči koga više voli. Kaže da su joj vrline to što je vesela i druželubiva, a pjevat će:Severinin hit "Brad Pitt".

Vanja Knežević ima 14 godina i dolazi iz Kneževa. Vanja je druželjubiva, uporna i tvrdoglava. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević, a predstavlja se pjesmom Verice Šerifović "Ako treba mogu to".

Natalija Nikitović ima 11godina i dolazi iz Aranđelovca. Natalija trenira karate, svira klavir i pleše folklor. Njen muzički uzor je Milica Todorović. Ona je uporna, snalažljiva i pametna, ali i tvrdoglava djevojčica koja će pjevati pjesmu Nine Badrić "Takvi kao ti".

Antonio Ramčevski ima 11 godina i dolazi iz Niša. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić, a za sebe kaže da dobro svira harmoniku i voli da pjeva. Pjevat će pjesmu Bekija Bekića "Otac".

Anđela Ristić ima 13 godina i dolazi iz Beograda. Anđela voli pjevati, plesati i voziti rolere. Njeni muzički uzori su Avril Lavin i Adel. Anđela je uvijek spremna, odgovorna, brza, sigurna u sebe i voli pjevušiti. Njene mane su što je ponekad brzopleta. Anđela se predstavlja pjesmom "Suze za kraj" Danice Krstić.

Jovana Perišić ima 8 godina i dolazi iz Kragujevca. Voli Jelenu Tomašević i njene pesme, igru i pjevanje, a izvest će pjesmu "Žubor voda žuborila".

Ivona Damjanović ima 14 godina i dolazi iz Sombora. Njeni hobiji su pjevanje pop i tradiconalnih pjesama, sviranje violine, jednom riječju muzika. Njen muzički uzor je Jelena Tomašević. Ivona za sebe kaže da je uporna i vrijedna, izuzetno muzički talentovana, emotivna i odlična učenica. Mana joj je što je ponekad brzopleta, a pjevat će "Ime moje" Jelene Tomašević.

Erdijan Morina ima 13 godina i dolazi iz Kostolca. Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić, a pored pjevanja Erdijan voli da igra i fudbal. Vrlina mu je što je poslušan, a mana što je stidljiv. Pjevat će pjesmu "Ne dam ovo malo duše" Zorice Brunclik.

Elena Naumova ima 12 godina i dolazi iz Štipa. Pjeva pjesmu "Tvojte oči sine" Tanje Kočovske.