{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Neki Novi Klinci pokazali velikima kako se pjeva i širi prijateljstvo

18.5.2017. u 12:03
0
Neki Novi Klinci pokazali velikima kako se pjeva i širi prijateljstvo
0
Treći krug najslađeg show programa na OBN-u Neki novi klinci, ovoga petka, pokazat će svu raskoš srca i talenta kod djece Balkana. Pjevat će se većinom zabavne pjesme a pozitivna energija i jake emocije osvojit će sve u studiju.
Ivana Selakov, Bojan Marović, Marina Tadić, Marina Stefanović, Nemanja Stevanović i Mirza Selimović na velikim su mukama ovoga petka. Čekaju ih teške odluke, dok djeca iskrenim emocijama i snažnom voljom krče put ka četvrtom krugu. Ova će emisija pokazati kako je Marija Šerifović omiljena pjevačica djece ispod 14 godina, jer gotovo u svakoj emisiji najmanje se pjevaju dvije njene pjesme. Pored njenih hitova ovoga puta izvodit će se i Kerber, Karolina Gočeva, Plavi Orkestar i mnogi drugi. Teške emocije odraslih ljudi mladi interpretiraju na svoj način. Upravo će to pokazati izvođenje Adilove pjesme „Prosjak i kralj“ , što će se žiriju posebno dopasti, a ni publika neće biti ravnodušna. Dvije će preslatke mlade dame pokazati kako se nastupa zajedno unatoč konkurenciji, te pokazati velikima kako se možemo natjecati i na drugačiji način.
Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele natjecati u Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH. U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21.05. kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: