Raspjevana večer
0

Promo / Neki novi klinci na OBN-u: Mali pjevači rasplesali žiri i publiku

Muzičko natjecanje za najmlađe Neki novi klinci, koje je pobralo velike simpatije javnosti, polako se približava trećem krugu. Ovoga petka 21. aprila od 20:50 sati na OBN-u njih 12 tražit će svoj put u treći krug popularnog showa.

Pravi pjevački dueli pobrat će i u petak simpatije svih u studiju. Žiri i publika znaju prepoznati iskrene emocije, dobru energiju i x-faktor. Emotivna izvedba pjesme "Duga u tvojim očima" Saške Janković oduševila je sve pjevače koji sjede na bijelim stolicama.

Osim ovog sjajnog nastupa i druga su djeca pokazala kako se mogu nositi sa emocijama kao odrasli ljudi. Posebno raspoloženje je zavladalo uz hit Slađe Allegro "Afrika" kada je gostujuća članica žirija Milica Todorović digla sve na noge. Ona je čak i zaplesala s jednim od kandidata te tako pokazala da je prava show-woman. Milica se u žiriju pridružila Ivani Selakov, Bojanu Maroviću, Branislavu Mojičeviću, Marini Tadić i Stefanu Anđelkoviću. Osvježenja "stare" ekipe opet su se pokazala kao pun pogodak.

"Ako i vi želite jednu raspjevanu i posebnu večer, budite uz TV ekrane i OBN televiziju u petak uvečer nakon serije Elif i uživajte", poručili su iz PR tima ove medijske kuće.