Borba za treći krug
2

Promo / Neki novi klinci: Milica Todorović donijela posebnu atmosferu u studio

Nastavlja se drugi krug najslađeg showa Neki novi klinci. Dok se kandidati trude dopasti žiriju i publici i izboriti plasman u treći krug, Milica Todorović donosi poizivnu energiju u žiri.

U programu koji definitivno ima najviše aduta za rastopiti srca onih koji gledaju još uvijek traje borba za treći krug natjecanja. Malim i onim nešto većim kandidatima, na raspolaganju je mnogo hitova, od evergreena do moderne domaće muzike.

Ovoga petka moći ćete čuti, po mišljenju gotovo svih u studiju, do sada najbolje izvođenje legendarnog hita "Ružica si bila" Bijelog dugmeta. Ova je pjesma rasplesala prisutne, a dobru atmosferu predvodila je Milica Todorović. Gdje god da se pojavi ova mlada pjevačica, raspoloženje je na nivou. Simpatičnim je komentarima oduševila sve u studiju.

Žiri je tijekom cijele ove epizode uživao u maestralnim interpretacijama natjecatelja ispod 16 godina. Iako su se neki kandidati odlučili za stare hitove, djeca su pjevala i pjesme novijeg datuma koje u originalu izvode Slađa Alegro ili Aleksandra Prijović.

Ivona Dokić, Vanja Knežević, Erduan Azemi, Asim Jusufović, Anastasija Stanković, Sanja Kostić i Kristina Đoković su svojim specifičnim nastupima izborili nastavak natjecanja, svatko u svom segmentu muzike. Na koji način su to uspjeli saznajte u petak u 20:50 sati u programu TV OBN.