Ne prestaju burne svađe na rajskom otoku

Klix.ba
2.4.2012. u 14:56
0
Ne prestaju burne svađe na rajskom otoku
0
Ne prestaju burne svađe na rajskom otoku
I treća sedmica u Kostariki je bila puna trzavica, posebno među nekim takmičarima koji su po ko zna koji put pokazali da je čovjek čovjeku vuk. Bila je ovo sedmica puna promjena, iza njih su nove igre i zadaci, nove vođe, ali i rađanje novih ljubavi.
Treća sedmica surovog preživljavanja na rajskom otoku je donijela brojne preokrete, a sve je počelo izborom novih poglavica plemena.

"Kad sam ušao u pleme nisam htio preuzeti odgovornost. Jednostavno smo podijelili zadatke. Niko nije imao nekih pretjeranih obveza i jednostavno je bilo lakše prepustiti vlast nekom drugom", kaže Ciganović.

Ognjen je postao poglavica, ali nije poveo svoje pleme u nove pobjede. Omjer snaga se promijenio i pleme Matambo, koje je dosad gubilo, pokazalo je nadmoć.

Među plemenima se odvijala bitka za opstanak ili imunitet, a čini se da se Matambu konačno osmijehnula sreća. Pobjeda ih je spasila gubitka još jednog člana plemena.

Svi za jednog, jedan za sve, stran je pojam u plemenu Boruka, pa su za poraz brže bolje našli dežurnog krivca. Alex je optužena za veleizdaju.

Dok je Alex tumarala među bambusima i pokušavala naći tajni imunitet, svađe, urote i slična prepucavanja postala su omiljena razonoda kojima ženski dio plemena krati vrijeme.

Kako se bližilo vrijeme izbacivanju jednog člana, tenzije su rasle. A djevojke umjesto da se drže zajedno, još jednom su dokazale da su sposobne samo za spletkarenje.

Spletkarenje ih nije daleko dovelo. Stanija je odbačena, a djevojke su ostale slabije za još jednu saveznicu. Kako će se Stanija snaći na otoku odbačenih te ko će ove sedmice pokazati svoje pravo lice, ne propustite u Survivoru, od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 21:00 sati na OBN televiziji.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: