|

Ne dozvoljava mu supruga: Jamie Dornan neće glumiti u nastavku filma "50 nijansi Sivog"

Ne dozvoljava mu supruga: Jamie Dornan neće glumiti u nastavku filma "50 nijansi Sivog"
75
Klix.ba
24.2.2015. u 21:25
111
komentara
75

dijeljenja
Ne dozvoljava mu supruga: Jamie Dornan neće glumiti u nastavku filma "50 nijansi Sivog" Dakota i Dornan (Foto: EPA)
Nakon što mu je supruga rekla da se ne osjeća baš ugodno u momentima kada on sa svojom kolegicom snima žestoke snimke seksa Jamie Dornan se udaljio od popularnog filmskog projekta "50 nijansi Sivog" koji bi trebao imati još svoja dva nastavka.
Film "Pedeset nijansi Sivog" posljednjih dana prate glasine da glavni glumac neće nastaviti svoju ulogu kao Christian Grey iako se od irskog ovog glumca očekivalo da nastavi svoju ulogu misterioznog biznismena u filmovima "Pedeset nijansi mračnije" i "Pedeset nijansi oslobođeni", drugom i trećem dijelu poznate trilogije britanske književnice E.L. James.

No ova odluka još nije definitivna iako je Jamie medijima potvrdio da njegova supruga a Amelia Warner nije pogledala film koji ruši sve rekorde gledanosti.

Međutim, špekuliše se i da je došlo sukoba autorice knjiga prema kojima se snima film i glavnog režisera koji želi da odstupi od ovoga projekta.

Insert iz filma Insert iz filma

Iako vijest još uvijek nije potvrđena, fanovi su već preplavili društvene mreže komentarima, u kojima su izrazili svoju tugu i negodovanje najnovijim glasinama.

Šta će se na koncu dogoditi, ostaje da se vidi.
Prijavi grešku


Komentari (111)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...