'Britain's Got Talent'
0

Natalie Okri oduševila publiku i žiri

Sarajevo-x.com
Malena Natalie Okri iz Londona oduševila je žiri i publiku otpjevavši pjesmu 'No One' od Alicie Keys u subotu uveče u showu 'Britain's Got Talent'.

Desetogodišnja Okri kaže da pjeva od svoje četvrte godine, a njena najveća želja je da postane baš poput Beyonce.

"Volim pjevati i moja želja je da postanem prva pjevačica i diva, baš kao što je Beyonce", kazala je Okri istupivši na pozornicu.

Iako još uvijek mlada Natalie ima prelijep glas, a tako je ocijenio i tročlani žiri kojeg čine Simon Cowell, glumica Amanda Holden i Piers Morgan.

"Tako si mala, a imaš tako 'velik' glas", prokomentarisala je Piers, dok je najstrožiji član žirija, Cowell, malenoj Natalie kazao da ima posve 'neodoljiv' glas.

Veliko iznenađenje gledateljima najpopularnijeg britanskog showa priredila su i dvojica sredovječnih muškaraca kada su izvodeći svoju tačku skinuli se u potpunosti, jedino prekrivši genitalije ručnim torbicama.

Publiku je digao na noge i jedanaestogodišnji Aidan Davis iz Birminghama. Priredivši brakedance performans, te su ga mogi odmah uporedili sa prošlogodišnjim pobjednikom 'BGT' showa, Georgeom Sampsonom.

"Kada je George pobijedio prošle godine mnogi su počeli slijediti njegove stope, no niko do sada mu nije bio ni blizu. Davis je izvanredan", kazala je Piers, a sa njom se složio i uvijek strogi Cowell.