Reakcije su nevjerovatne
34

Nastup krenuo po zlu: Takmičar showa Britain's Got Talent prosuo ljigavac na Simona Cowella

L. R.
Britain's Got Talent (Screenshot/Youtube)
Britain's Got Talent (Screenshot/Youtube)
Tamičar showa "Britain's Got Talent" u epizodi koja se emitirala sinoć prosuo je ljigavac na člana žirija Simona Cowella.

U prošloj epizodi poznatog talenta showa u Velikoj Britaniji pojavili su se izvanredni takmičari koji su oduševili članove žirija, ali i publiku. Međutim, situacija se promijenila nakon što se na pozornici pojavila maskota pod imenom Mr. Blobby.

Maskota je odlučila na scenu izvesti zloglasnog člana žirija Simona Cowella, gdje ga je smjestila u jednu kutiju u kojoj bi navodno trebao nestati. Ostali članovi žirija i publika pažljivo su pratili šta će se dogoditi.

Kako je vrijeme prolazilo, Mr. Blooby je otvarao i zatvarao kutiju, a Cowell je još uvijek bio u kutiji. Međutim, u jednom trenutku prije nego je uspio zatvoriti kutiju, sa gornje strane kutije prosuo se ljigavac roze boje.

Publika i članovi žirija bili su šoku nekoliko trenutaka, a onda su se počeli smijati. Simon Cowell nije bio oduševljen i rekao je maskoti da ga ne dira. Publika je bila oduševljena i htjela je da maskota ide dalje, ali žiri je odlučio da ova osoba neće imati priliku za nastavak takmičenja.

Nekoliko trenutaka kasnije, Simon Cowell prekriven ljigavcem odlučio je trčati za svojim kolegama, a za isti potez odlučio se takmičar koji je otrčao u backstage. Na kraju su voditelji emisije pristali na ovaj "ljigavi" zagrljaj.