Film/TV
0

Nastavlja se saga o "Seksu i gradu"?

Sarajevo-x.com
Sarah Jessica Parker nije mogla odoljeti a da svojim obožavateljima ne otkrije kako će je u ulozi Carrie Bradshaw ponovo ugledati na filmskom platnu ukoliko scenaristi smisle dovoljno dobru i zanimljivu priču.

Američka glumica, kojoj je uloga modno osviještene kolumnistice iz New Yorka u HBO serijalu donijela hordu obožavatelja iz cijelog svijeta, otkrila je magazinu Us da će uskoro ponovo sjesti sa scenaristom Michaelom Patrickom Kingom i razgovarati o mogućnosti snimanja novog filma o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi.

Prva filmska avantura slavne četvorke, koja je premijeru imala u maju, od prodaje kino ulaznica širom svijeta zaradila je više od 387 miliona dolara. Prema mišljenju Parkerova svi koji su sudjelovali u ovom projektu se mogu smatrati veoma sretnim osobama, jer su doživjeli takav uspjeh.

"Sve se svodi na priču. Ako ne možemo ispričati priču koju zaslužuje naša publika, onda odustajemo od svega. Imali smo ogromnu podršku publike i to shvaćamo veoma ozbiljno. Dakle, najveći izazov je upravo priča", objasnila je filmska i TV zvijezda.

Autorica knjige "Seks i grad" Candace Bushnell ove sedmice je najavila i planove za nova dva romana posvećena srednjoškolskim zavrzlamama danas megapopularne Carrie Bradshaw.