Glasine
0

Napušta li Edie "Očajne kućanice"?

Sarajevo-x.com
Kad se Edie (Nicollette Sheridan) spakovala i napustila Wisteria Lane na kraju jednog od nastavaka serije "Desperate Housewives", gledaoci su bili više nego iznenađeni.

Niko nije očekivao takav odlazak plavuše iz susjedstva koja je bila "zadužena" za pravljenje problema. Fanovi su se zapitali hoće li njen odlazak uticati na popularnost ove serije i hoće li se Nicollette Sheridan koja je glumila Edie u toku četvrte sezone serije, uopšte vraćati.

Sedmicama se potajno govorkalo kako je Sheridan napustila seriju, ali iz ABC-a se ništa nije moglo saznati. Ipak producent Marc Cherry je progovorio.

"Da, Edie je otišla. Neće je biti nekoliko godina," rekao je za Associated Press.

Upitan je i da li to znači da će serija uskoro biti završena, odgovorio je: "Imamo još tri sezone i onda je kraj. Lično ću pratiti svako snimanje."

Međutim, najava Edienog povratka "za nekoliko godina" moglo bi značiti nešto sasvim drugo jer se govori o tome da će se u seriji "Desperate Housewives" pojaviti princip kao kod serije "Lost" sa pričanjem priče sa flashevima iz budućnosti.

Na pitanje je li Sheridan zaista završila sa ovom serijom ili će ponovo biti dio nje, Cherry je odgovorio: "Morat ćemo sačekati do kraja sljedeće sezone da vidimo."