Video
0

Napeto i u šestoj sezoni 'Očajnih kućanica'

Sarajevo-x.com
Naizgled mirno susjedstvo Westeria Lane ponovo će biti poprište zanimljivih raspleta, jer su popularne 'kućanice' objavile skoro prikazivanje šeste sezone američke televizijske drame.

Producenti su objavili dvije promotivne fotografije i jedan video snimak u kojem su ljubitelji ove TV serije mogli vidjeti isječke afera, svađa, intriga i nevolja protagonistica koje ćemo moći pratiti u narednoj sezoni. Posljednja objavljena fotografija prikazuje glavne likove Bree, Gabrielle, Susan, Katherine i Lynette kako poziraju u sivim večernjim haljinama na vrhu gomile crvenih jabuka.

Svaka od njih je zauzela različitu pozu, te drži drugačije oružje. Tako naprimjer, Susan, lik kojeg igra američka glumica Teri Hatcher, drži štit, podiže visoko svoju haljinu i otkriva noge. Da li ovo znači da će se Susan morati braniti od svojih osjećaja prema bivšem dečku Mikeu, gledatelji će otkriti početkom septembra na televiziji ABC.

Druga fotografija na kojoj poziraju u svečenim haljinama s određenim predmetom u ruci, također, nagovještava nepoznate detalje iz nastavka serije. Lynette, koju glumi Felicity Huffman nosi plišanog medvjedića, čime pokazuje da će problemi s djecom okupirati sve u kući Scavo. Usisivač u ruci Gabrielle (Eva Longoria) govori o tome kako će glamurozna Gabrielle biti primorana da napokon preuzme dužnosti domaćice.

Iz ABC-a su otkrili: Susan i Mike su opet zajedno, Lynetteina trudnoća dovodi na novi test njenu porodicu, Breein brak se raspada i ona ubrzo pada u naručje drugog muškarca, Gabrielle čeka iznenađenja kada ona i Carlos ugoste njihovu nećakinju Anu, dok se Katherine (Dana Delayney) bori da ne izgubi Mikea.

Pogledajte promo video šeste sezone popularnih "Očajnih kućanica":