Premijera u novembru
1

Nakon šest godina stiže nastavak animirane avanture "Ralph Breaks The Internet"

Klix.ba
Šest godina nakon što je Ralph, negativac iz videoigre, odlučio ostvariti svoje snove i postati heroj u hitu "Wreck It Ralph", na kinoplatna stiže nastavak animirane avanture pod nazivom "Ralph Breaks the Internet".

U novoj avanturi Ralph i Venellope pronalaze bežični ruter koji ih vodi u nepoznat i uzbudljiv svijet interneta, daleko od Litwakovog svijeta videoigara. Oni će upoznati nepregledne metropole prepune web stranica, aplikacija i društvenih mreža. Međutim, pitanje je kako će se njih dvoje snaći u novom svijetu.

Glas Ralphu i ovaj put je posudio John C. Reilly, a iza lika Venellope je glas Sarah Silvermen. Ostalim likovima glasove su posudili Kristen Bell, Gal Gadot, Mandy Moore, Kelly Macdonald, Taraji P. Henson i mnogi drugi.

"Ralph Breaks the Internet" režirao je Rich Moore, reditelj koji je radio i na prvom dijelu filma, te Phil Johnston, inače koscenartist u "Wrech It Ralph".

Iz Disneyjeve radionice "Ralph Breaks the Internet" premijerno će biti prikazan 21. novembra u Americi. Poslije toga animirani film kreće u svjetsku kinodistribuciju.