{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najzgodnije glumice u horor filmovima

S
24.5.2007. u 13:47
0
0
Najzgodnije glumice u horor filmovima
0
Najzgodnije glumice u horor filmovima
Ali Larter
Kao i u svakom drugom filmu, tako i u horor filmovima jedna od glavnih uloga je ženska uloga. Iako je proganjaju vampiri, čudovišta ili serijski ubica, ona uvijek izgleda odlično i u svim situacijama uspijeva zadržati svoju privlačnost. Stoga je magazin "Maxim" objavio listu najzgodnijih glumica u horor filmovima.
[SLIKA]2[/SLIKA]Ali Larter u filmovima Haunted Hill, Final Destination, Final Destination 2.
Ali nije imala mnogo uloga u drugim filmovima niti je izvukla neku posebnu korist od horora u kojima je glumila. Jedino što je publiku moglo prestrašiti u filmu "Final Destination" jeste pomisao da bi Ali mogla biti ubijena na samom početku.

Linnea Quigley u filmovima Don't Go Near the Park, Silent Night, Deadly Night...
Linea je vidjela mnogo krvi u svojoj karijeri. Ona je bila prvi izbor za horor filmove od ranih osamdesetih godina prošlog vijeka. Moglo bi se s pravom reći da je ona klasika.

Neve Campbell u filmovima The Dark, The Craft, Scream, Scream 2, Scream 3
Istina jeste da Neve u filmovima nema najseksipilniji izraz lica. Možda joj je upravo to pomoglo da preživi tri nastavka filma "Scream".

[SLIKA]5[/SLIKA]Sheri Moon Zombie u filmovima House of 1.000 Corpses, Toolbox Murders, The Devil's Rejects, Grindhouse
Možda Sheri zaista cijelu svoju karijeru u horor filmovima duguje svome mužu Robu Zombieju, ali joj je nadimak koji nosi, Mrs. Zombie, zagarantovao mjesto na ovoj listi.

Heather Langenkamp u filmovima A Nightmare on Elm Street, A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, Shocker, New Nightmare
Prije Neve bila je još jedna brineta sa šarmom djevojke iz susjedstva koja je glumila u horor filmovima. Heather je neobična ljepotica i u svojim ulogama izgledala je kao djevojka u koju biste se sigurno zaljubili u srednjoj školi.


[SLIKA]3[/SLIKA]P.J. Soles u filmovima Carrie, Halloween, The Devil's Rejects
Kada se P.J. pojavi u nekom filmu, postoji jedna stvar u koju možete biti apsolutno sigurni: Desit će se brza i neprijatna smrt. Možda su sve riječi hvale za film "Halloween" išle na adresu glumice Jamie Lee Curtis, ali za uspjeh filma zaslužna je i P.J. Soles.

Sarah Michelle Gellar u filmovima I Know What You Did Last Summer, Scream 2, The Grudge, The Grudge 2, The Return
Sarah ima impresivan učinak u industriji horor filmova. Iako neki misle da je u tim ulogama predstavljena malo drugačija verzija njenog lika iz televizijske serije "Buffy the Vampire Slayer", ipak je zaslužila mjesto na ovom popisu.

Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: