Novi film o tajnom agentu
0

Najnovija Bondova djevojka je zanosna Grkinja

Klix.ba
Tonia Sotiropoulou
Tonia Sotiropoulou
Bondova djevojka, status i uloga koju žele mnoge glumice širom svijeta, pripala je grčkoj ljepotici Tonii Sotiropoulou, koja će se pojaviti u novom filmu o agentu Jamesu Bondu, "Skyfall".

Režiser Sam Mendes je izabrao Grkinju za djevojku Daniela Craiga u posljednjem filmu o tajnom agentu, što automatski znači lansiranje mlade glumice u sam glumački vrh.

"Dragi prijatelji, želim i zvanično objaviti da sam dobila ulogu u najnovijem filmu o Jamesu Bondu. Idem u Tursku na snimanje. Hvala vam svima za ljubav i podršku! Ovo je zvanično najsretniji dan u mom životu", objavila je Tonia na svom Facebook profilu, prenosi Daily Mail.

Tonia je za grčke medije rekla da je veoma sretna i zahvalna, da se naporan rad isplatio, kao i da sve duguje podršci porodice i prijatelja.

"Zaista ću se potruditi da glumim najbolje što mogu i nadam se da će ovo možda biti dobar način da prikažem Grčku u lijepom svjetlu", rekla je Tonia.

Mlada glumica putuje za Istanbul kako bi snimala uvodne scene filma, gdje će se njen lik, prema nekim spekulacijama fanova, prvi put sresti sa Jamesom Bondom. Još jedna novina je da će u "Skyfallu" Bond piti Heineken, a ne martini, koji je inače piće slavnog agenta već 50 godina.