{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najgori ikada snimljeni filmovi

Klix.ba
13.11.2013. u 11:16
0
22
Najgori ikada snimljeni filmovi
0
Ako biste počeli razmišljati o lošim filmovima gotovo sigurno bi vam na um pao neki od filmskih ostvarenja u kojima je glumio Adam Sandler.
Imao je on naravno i dobrih filmova, ali sjetite se samo ostvarenja "Jack i Jill". U tom filmu su bila čak dva Sandlera, zapravo on je glumio dva lika. I kritika i publika su taj film ocijenili jednim od najgorih.

Međutim, nisu samo Sandlerovi filmovi bili loši, spisak je dug. Prema listi koju je sastavio portal news.com.au ovo su najgora filmska ostvarenja iz Hollywooda:

"Glitter" je jedan od tih. Ovaj film Mariah Carey je snimljen 2001. godine, a posebno ga kritika nije štedjela.

"Ballistic: Ecks vs. Sever" je film koji je definitivno najgori prema mišljenju urednika stranice Rotten Tomatoes. To je baza podataka o filmovima na internetu koja je posvećena recenzijama, informacijama i vijestima o filmu, te sadrži arhivu filmskih kritika. U filmu glume Lucy Liu i Antonio Banderas, a nijedna osoba koja je ocjenjivala film na toj stranici nije kazala da je uživala u njemu i da joj se svidio.

Među ovim filmovima je i "Gigli", gdje su uloge tumačili Jennifer Lopez i Ben Affleck, zatim "Jaws: The Revenge", "Pinocchio" u kojem glumi Roberto Benigni, "The Hottie and The Nottie", u kojem glumi Paris Hilton. Još jedna koja se voli pojavljivati u žutoj štampi je Lindsay Lohan, a njen film "I Know Who Killed Me" je također među najgorima.

Na listi su još i "Battlefield Earth", "Christmas with the Kranks", "Alone in the Dark", "Meet the Spartans", "Son of The Mask", "Catwoman", "Twisted" i "Superbabies: Baby Geniuses 2".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: