Film/TV
0

Najbolji i najnoviji filmovi na repertoaru Cinema Cityja

U prvoj sedmici jeseni Cinema City je pripremio najbolje naslove za ljubitelje sedme umjetnosti.

Već od 26. septembra pogledajte pretpremijerno prikazivanje svjetskog blockbustera "Grozan ja", studija Universal i Illumination Entertainment, čiji je prvi dio oduševio publiku cijelog svijeta u 2010. godini i zaradio 540 miliona dolara te postao 10. najveći animirani film u američkoj historiji. Ove godine, spremite se za drugi dio i nastavak ludila koji prave Malci.

Chris Meledandri i njegov tim stvorili su potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju super zločinac Gru (Nebojša Dugalić / Steve Carell), njegove predivne djevojčice i nepredvidljivi i urnebesno smiješni Malci... te mnoštvo novih, potpuno o otkačenih likova.

Za ljubitelje komedije pripremili smo urnebesnu komediju "Starci 2" (Grown Ups 2) koja će vas nasmijati do suza. Nakon što se sa svojom obitelji vratio u rodni gradić kako bi bio blizu prijatelja i njihove djece, Lenny vrlo brzo otkriva da ga ludorije neprestano prate.

Akciona komedija "Dva igrača" (2 Guns) je film u kojem ćete doista uživati. Agenti (Denzel Washington i Mark Wahlberg) iz Agencije za suzbijanje droga i pripadnik Agencije američke mornarice na tajnom su zadatku i istražuju jedan drugoga. Kada ukradu novac iz kriminalne oganizacije koja im uskoro počinje podmetati, stvari se mijenjaju i okreću ih jednog protiv drugog.

Od 03. oktobra pogledajte dugo očekivani film "Diana", koji predstavlja život ikone koju obožavaju milioni, te novo ostvarenje Jasmile Žbanić u filmu "Za one koji ne mogu da govore" (For thos who can tell no tales).

Kao poslasticu u mjesecu oktobru Cinema City je priremio proslavu svog četvrtog rođendana. Posjetioci će moći uživati u četiri dana zabave, od 07. do 10. oktobra, uz super nagrade, specijalne ponude i party u Café baru Cinema City.