{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nagrada za najbolji kratki film 4.000 KM

S
26.5.2011. u 11:25
0
2
Nagrada za najbolji kratki film 4.000 KM
0
Filmsko takmičenje Red Bull Remake uzburkalo je sve zaljubljenike sedme umjetnosti koji su dobili šansu da koristeći se mobitelom, web-kamerom ili profesionalnom opremom mogu izraziti svoju kreativnost i na kraju osvojiti nagradu za svoj filmski uradak.


Nagrada za najbolji film iznosi 4.000 KM ili putovanje za cijelu ekipu na neki od Red Bull evenata u Evropi. Spremna je i nagrada za najboljeg glumca i glumicu koji će dobiti po 500 KM, dok će ostali dobitnici na ceremoniji dodjela nagrada koja će biti naknadno održana pored statua dobiti i sponzorske pakete sa Diesel parfemom i Sony fotoaparatom.

Red Bull Remake je filmsko takmičenje zamišljeno da potakne umjetničko izražavanje i kreativnost, bazirano na poznatim Red Bull reklamama koje su emitovane u BiH tokom proteklih 12 godina. Na web stranici www.redbullremake.ba postavljeno je 26 reklama, potencialni učesnici izaberu jednu od reklama i snime sopstveni remake.

Dvije ekipe koje su pribrale sve pohvale za profesionalan pristup i koje su u najkraćem roku uplodovale svoje filmove su “Fudbal Remake” i “Ljubav u Močvari”.Zadnji rok za uplodovanje filmova je srijeda, 1. juni do ponoći, što je dovoljno vremena da se uljepšaju efekti na snimljenim filmovima prije uplodovanja, kao i zadnji poziv za početak snimanja novih filmova. Više informacija na: www.redbullremake.ba

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: