Film/TV
67

Na Žutoj tabiji pod vedrim nebom prikazani "Minionsi"

Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
U okviru sedmog po redu Sarajevo Youth Film Festivala i programa Open Air, sinoć je na Žutoj tabiji prikazan film "Minions".

Večeras će u okviru Open Air programa Sarajevo Youth Film Festivala biti prikazan "Ted 2", Film će početi u 19:00 sati, a karte možete kupiti po cijeni od 3 KM.

Open Air je svakako najatraktivniji program ovogodišnjeg Sarajevo Youth Film Festivala i okupio je djecu i mlade ljude koji su uživali na otvorenom u ovom novijem filmskom ostvarenju.

Sarajevo Youth Film Festival je internacionalni omladinski festival filma koji u svom programu predstavlja filmove autora iz regije. Sedmo izdanje Festivala počelo je 18. septembra u Sarajevu i završava 20. septembra.

YFF je festival filma, filmske umjetnosti, mladih filmskih amatera i profesionalaca i svih zaljubljenika u film, a svojim konceptom nudi edukaciju, zabavu, mogućnost za napredovanje, sticanje novih kontakata i veza.

Cilj Youth Film Festival je takmičarskog karaktera, a cilj mu je afirmisati mlade filmske radnike, amatere, profesionalce i poznavaoce filma kao i promocija njihovih uradaka, radova i projekata.

Više o Sarajevo Youth Festivalu čitajte ovdje.