Film/TV
334

Na premijeri filma "Pedeset nijansi: Mračnije" sve oči uprte u Dakotu Johnson

Klix.ba
Jamie Dornan i Dakota Johnson (Foto: AFP)
(Foto: AFP)
Svjetska premijera filma "Pedeset nijansi: Mračnije" održana je sinoć u Los Angelesu, a sve oči bile su uprte u glavnu glumicu Dakotu Johnson koja je zablistala u veoma elegantnoj, ali i veoma provokativnoj haljini.

Dakota i Jamie su izgledali apsolutno nevjerovatno na crvenom tepihu. Jamie Dornan nosio je crno Valentino odijelo, dok je Dakota Johnson nosila dugu svilenu Valentino haljinu s dubokim dekolteom i otvorenim leđima.

S razlogom su sve oči bile uprte u dekolte 27-godišnje glumice koja je, trudeći se da fokus u potpunosti bude na dizajnerskoj haljini, kosu isplela u pletenicu.

Romantična priča koja je potpuno zaludila svijet pretpremijerno stiže u kina 8. februara, kada ćete se moći prepustiti "mračnijim nijansama".

U filmu baziranom na istoimenoj knjizi E. L. James ponovo gledamo Jamieja Dornana i Dakotu Johnson koji tumače uloge Christiana Greya i Anastasije Steele. Dok Christian i Ana grade svoju vezu na povjerenju i novom ugovoru, sjene iz Christianove prošlosti ih počinju proganjati s namjerom da unište njihovu budućnost.

Režiser filma je James Foley, a producenti su Michael de Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, uz E. L. James, autoricu bestselera.