Film/TV
0

Na pomolu novo skakanje Toma Crueisea po kauču Oprah Winfrey?

Sarajevo-x.com
Foto: AFP/GETTY IMAGES/File
Foto: AFP/GETTY IMAGES/File
Vjerovali ili ne, hollywoodski glumac Tom Cruise ponovo će gostovati u "The Oprah Winfrey Showu", gotovo tri godine nakon što je euforično skakao po kauču popularne američke TV voditeljice i tako postao glavni akter mnoštva parodija na online video servisu YouTubeu.

Ovo izdanje popularnog američkog TV showa sastojat će se iz dva dijela, a njegovo emitiranje se poklapa sa 25. godišnjicom Cruiseovog filma "Risky Business". Naime, prijatelji i radne kolege će poznatog američkog glumca iznenaditi video porukama u kojima hvale njegovu dosadašnji rad, saopćeno je u četvrtak iz producentske kuće Harpo Productions.

Oprah Winfrey planira intervjuisati Cruisea u njegovom domu u Tellurideu (Kolorado), i to u prvom dijelu koji će se emitirati 2. maja. Sa filmskom zvijezdom će razgovarati o njegovoj porodici, životu i budućnosti, a 5. maja se očekuje Cruiseovo gostovanje u studiju u Chicagu, objavio je Reuters.

Podsjećamo, Tom Cruise je postao predmet izrugivanja širom svijeta nakon što je, u maju 2005. godine, u TV showu Orpah Winfrey veoma teatralno pričao o tadašnjoj djevojci, a današnjoj supruzi Katie Holmes.

Cruise i mlada glumica u aprilu 2006. godine postali su roditelji malene Suri, a vjenčali su se u novembru iste godine u Italiji.

Pogledajte čuveni video Toma Cruisea kod Oprah Winfrey snimljen prije tri godine: