Najgledaniji show
0

Promo / Na OBN-u počinje treći krug showa Zvezde granda

Nova pravila žiriju daju potpuno odriješene ruke, a gledateljima malo više dinamike. U borbi za četvrti krug natjecanja u subotu će kandidati morati pokazati više od samog pjevanja, a žiri će ponovno pokazati kako se pravi najgledaniji show u BiH.

Jelena Karleuša je bila u središtu pozornosti zbog toga što joj je suprug bio na snimanju. To je smanjilo, kako tvrde ostali članovi žirija, njeno komentiranje muških kandidata. Svi su bili začuđeni kako nije koristila bombastične termine nego se kandidatima obraćala biranim riječima. No, imala je komentar za dva muška kandidata da su kao kuhane paprike, a jednu je pjevačicu amaterku proglasila najgorom pjevačicom u natjecanju. To je kod nje izazvalo salve suza.

Razvila se rasprava zašto deblje žene bolje pjevaju. Situacija se posebice zakuhala kada je Marija zbog dva kandidata za koje misli da moraju izravno u 4. krug, zaprijetila odlaskom. Ona i Jelena su se potom preselile kod Saše Popovića i zavezale mu oči crnom trakom. U naguravanju je direktor Granda slučajno uhvatio Jelenu za grudi, što je izazvalo buru u studiju.

"Jedna od najzanimljivijih emisija donijela je i suze i štrajk, ali i neviđenu zabavu i dosta hitova. Ako ste spremni za više od zabave, onda svakako u suboru od 20 sati budite uz OBN", poručili su iz ove TV kuće.