Stvarna reakcija
33

Na mrežama se dijeli scena serije "Friends" koja nije bila dio scenarija, a rezultat je urnebesan

N. O.
Screenshot
Screenshot
Serija "Friends" emitovala se od 1994. do 2004. godine, a i dalje je mnogima omiljena te je rado gledaju. Koliko pažnje privlači i danas potvrđuje činjenica da se posljednjih dana dijeli scena koja zapravo nije bila dio scenarija.

Improvizacija likova na kraju je imala urnebesan rezultat, a radi se o sceni epizode "The One Where Phoebe Hates PBS" u petoj sezoni gdje Ross (David Schwimmer) pokušava kontaktirati Emily (Helen Baxendale).

Nakon što se javi na telefon, Ross od uzbuđenja ustaje i vičući da je Emily na telefonu dodaje lampu Chandleru (Matthew Perry) koji je ostao prilično zbunjen.

@shelby_roche #friends #friendsshow #friendsnetflix #davidschwimmer #matthewperry ♬ original sound - Shelby Roche

Upravo ovaj detalj nije bio dio scenarija, a ionako komična scena mnogima je bila još smješnija nakon što su saznali da je Perryjeva reakcija bila stvarna.

"Toliko sam se smijala sceni, a sad kad znam da nije bilo dio scenarija je još smješnije", "Obožavam Chandlerovu reakciju", "Najbolji dio je to što je pogledao u sve redom od ekipe do publike - tražeći odgovor", bile su neke od reakcija na video koji otkriva da scena nije planirana.