Film/TV
0

“Mrak film 4” u Meeting Pointu od četvrtka 1. juna

Sarajevo-x.com
U sarajevsko kino Meeting Point u četvrtak, 1. juna stiže četvrti nastavak Mrak serijala. Publika u glavnom gradu BiH rediteljsko ostvarenje Davida Zuckera (Airplane, The Naked Gun 2½: The Smell of Fear, Mrak film 3) moći će u Meeting Pointu pogledati svake večeri u terminu od 21 sat.

Cindy Campbell (Anna Faris) i dalje se druži s Brendom (Regina Hall) i radi kao njegovateljica stare bake. Ubrzo, Cindy saznaje da je bakina kuća ukleta te da osim starice i nje u njoj živi duh umrlog dječaka. Srećom, u susjedstvu živi Tom Ryan (Craig Bierko) u čijem se zagrljaju Cindy osjeća sigurno. Nakon jedne oluje, Tom otkriva ogromnu rupu iz koje izlazi vanzemaljac, a čini se da je na pomolu nova svemirska invazija. Srećom, duh dječačića zna kako se riješiti aliena, a Cindy i Brenda su spremne spasiti svijet od nadirućeg zla…

Ovoga puta na meti parodije su se našli, između ostalih, Rat svjetova, Djevojka od milion dolara, a nisu pošteđeni ni hitovi sa super-junacima Spidermanom, X-Menom, Hulkom...

Ni u ovom nastavku gledatelji neće biti zakinuti za neka bitna cameo ukazanja jer Mrak filmom 4 defiliraju Leslie Nielsen, Carmen Electra, Shaquille O'Neal, Dr. Phil, Bill Pullman, Chris Elliott i mnogi drugi.

Sarajevska publika će i u narednom periodu u terminu od 19 sati imati priliku da pogleda film Nedžada Begovića Sasvim lično, a subotom i nedjeljom u terminima od 12 i 14 sati na repertoaru Meeting Pointa je Bambi 2.