Film/TV
18

"Most špijuna", "Steve Jobs" i "Dobri dinosaur" u Cinema Cityju

Od 26. novembra do 2. decembra Cinema City prikazuje tri nova filmska naslova: "Most špijuna", "Steve Jobs" i "Dobri dinosaur 3D".

"Most špijuna" (Bridge Of Spies) je drama, triler reditelja Stevena Spielberga, a glavne uloge u filmu tumače Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda...

Slavni oskarovci u špijunskoj priči iz hladnog rata. Temeljen na istinitom događaju, ovaj će vas film zapanjiti pričom o američkom odvjetniku koji je na sebe preuzeo nevjerovatno hrabro breme pregovora sa nemilosrdnim Rusima.

U novom redateljskom uratku trostrukog oskarovca Stevena Spielberga, dramatičnom trileru "Most špijuna", Tom Hanks (dobitnik dvaju Oscara) glumi odvjetnika iz Brooklyna, Jamesa Donovana, koji se nađe u središtu Hladnoga rata nakon što ga CIA pošalje na gotovo nemoguć zadatak - mora sa Rusima ispregovarati puštanje zarobljenog američkog U-2 pilota na slobodu...

"Steve Jobs" je drama reditelja Dannya Boylea, a glavne uloge tumače Michael Fassbender, Kate Winslet i Seth Rogen.

Smješten iza kulisa tri legendarna predstavljanja proizvoda, zaključno sa 1998. i otkrivanjem iMaca, "Steve Jobs" nas vodi iza scene digitalne revolucije i prikazuje nam intimni portret genijalnog čovjeka u njenom epicentru.

Film režira oskarovac Danny Boyle prema scenariju oskarovca Aarona Sorkina, na osnovu najprodavanije biografije o osnivaču Applea koju je napisao Walter Isaacson.

"Dobri dinosaur 3D" (The Good Dinosaur ) je animirani crtić reditelja Peteara Sohna.

Animirani spektakl donosi nam odgovor na pitanje što bilo da asteroid promjera deset kilometara koji je zauvijek promijenio život na Zemlji nikada nije pogodio našu planetu. Iz Disney Pixar studija dolazi nam priča o epskoj avanturi u svijetu dinosaura gdje apatosaurus Arlo i dječak postaju najbolji prijatelji. Na putovanju kroz čudnovat krajolik, Arlo se suočava s vlastitim strahovima i spoznaje na šta je sve spreman.