Film/TV
0

Mjesec najboljih horora u Cinema Cityju

Klix.ba
Nova avantura je počela, animirani film iz radionice DreamWorks "Croods 3D" (The Croods 3D) u protekloj sedmici pretpremijerno je prikazan za najmlađe posjetitelje Cinema Cityja. Od 28. marta, Cinema City nastavlja redovno prikazivanje ove interesantne priče, koja je samo u prvom vikendu prikazivanja dostigla vrh američkog box officea, zaradivši 44,7 miliona dolara.

Cinema City donosi Mjesec najboljih horor filmova, u kojem će uživati svi posjetitelji od 4. aprila. Mjesec najboljih horora počinje impresivnim nastavkom filma koji je zapanjio svijet "Posljednji egzorcizam II" (The Last Exorcism Part II). Svi koji su propustili priliku da pogledaju ranije najstrašnije naslove, imaju novu priliku da uživaju u najboljim horor filmovima, "Silent Hill 3D", "Mama", "Opsjednuta", "Teksaški masakr motornom pilom 3D". Odaberite posebne pakete koje smo pripremili za sve posjetitelje i uživajte u mjesecu strave tokom aprila. U ponudi je paket od 5 ulaznica po specijalnoj cijeni od 20,00 KM i paket od 3 ulaznice za 12,00 KM. Više informacija možete pronaći na web-stranici Cinema Cityja. Pretprodaja paketa za filmove u okviru Mjeseca najboljih horora počinje 28. marta na blagajnama Cinema Cityja.

Od 28. marta Cinema City počinje prikazivanje novog SF trilera "U sebi" (The host) autorice serijala "Sumrak". Film nas uvodi u neobičan svijet budućnosti, u kojem sudbina čovječanstva visi o niti, a ljubavni se trokut stvara između samo dva tijela. Zemlju je pokorila vrsta parazitskih bića, zvanih duše, koja zauzimaju umove svojih ljudskih nositelja, pritom zadržavajući njihova tijela. Pretprodaja ulaznica počinje 26. marta na blagajnama Cinema Cityja.

Cinema City 28. marta priređuje i svjetsku premijeru novog nastavka poznatnog hita "G. I. Joe: Uspon Kobre" iz 2009. godine, "G. I. Joe: Odmazda 3D" (G.I.Joe: Retaliation). G. I. Joe vojnici se bore ne samo sa smrtnim neprijateljem Kobrom, već su primorani da se odbrane i od napada iz same vlade, koji predstavljaju prijetnju po njihovo postojanje. Pretprodaja ulaznica počinje 26. marta na blagajnama Cinema Cityja.

Poklonite najljepšu filmsku priču i iznenadite vaše najdraže idealnim poklon vaučerom. Priredite im nezaboravno druženje u kinu uz najnovije filmske naslove, odabranu ponudu grickalica i najboljih kokica u gradu. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM. Prodaja vaučera počinje 28. marta.

Sva dešavnja pratite na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o nagradnim igrama u Cinema Cityju.