Od 18 sati
38

Mitrović produžio finale "Zadruge", nastavlja se danas u istom terminu kada i protesti protiv nasilja

I. S.
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel
Foto: Pixsell/ATA Images/Antonio Ahel
Vlasnik TV Pink Željko Mitrović odlučio je produžiti finale reality showa "Zadruga". Naime, ono će se nastaviti danas od 18 sati, u istom terminu kada i protesti "Srbija protiv nasilja".
Voditeljica "Zadruge" Dušica Jakovljević jučer je objavijestila učesnike da se finale produžava.

"Dragi superfinalisti, zbog vremenskih uslova donijeli smo odluku da se sutra, u petak, od 18 sati nastavi finale 'Zadruge'. Sada ćete se vratiti u stari dio Zadruge, a sutra se nastavlja", kazala je.

Kao što je već poznato, Mitrović je ranije naveo da gasi "Zadrugu" na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

"Na preporuku predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem reality program 'Zadruga'. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procjena predsjednika Republike važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa", napisao je.

Ipak, mnogi su uvjereni da on ovo neće zaista uraditi i da je osmislio "nove" projekte slične "Zadruzi". On je to i potvrdio.

"Izvinjavam se (gledaocima) što malo ranije završavamo u ovoj sezoni, ali smo iskoristili vrijeme od ove najave da ćemo ranije završiti da isprojektujemo sve ono što je neophodno za sljedeću sezonu. Radimo desetak novih projekata u ovom ovdje prostoru. Radimo mnogo razvijeniji projekat, nadogradnju i još jedan set koji je veći od ovog novog dijela. Spremamo sezonu koja će po svim kategorijama biti neprevaziđena", rekao je jučer na TV Pink.