#BottleCapChallenge
278

Miraj Grbić se pridružio izazovu odvrtanja flaše polukružnim udarcem nogom

E. M.
Otvaranje čepa flaše polukružnim udarcem nogom sve je više popularno na društvenim mrežama gdje ljubitelji borilačkih vještina i majstori pokazuju šta mogu, a svoje vještine je pokazao i bh. glumac Miraj Grbić.

Jedan od najuspješnijih bh. glumaca Miraj Grbić, javnosti poznatiji kao Čombe iz serije Lud, zbunjen, normalan, ali i drugih serija i svjetskih naslova već neko vrijeme živi u Californiji. Osim što se bavi onim što voli, odnosno, predaje glumu mlađim budućim kolegama, u slobodno vrijeme trenira i borličke vještine.

Grbić je nekoliko puta na svom Instagram profilu podijelio fotografije na kojima je obučen u kimono i u društvu jiujitsu i MMA trenera, a da to nisu samo fotografije, već da tu ima i vještine pokazuje i večerašnji video na kojem se Grbić pohvalio preciznim polukružnim udarcem nogom uslijed čega je uspio odvrnuti čep s flaše.

U opisu videa je postao "Dana White gdje je moj ugovor" uz nekoliko smajlija kao obrazloženje da se radi o šali, iako je njegov udarac bio poprilično zadivljujući.