Milan i Enis ponovo u kvizu 'Upitnik'

S
Sarajevo-x.com
4.11.2009. u 13:39
1
28
Milan i Enis ponovo u kvizu 'Upitnik'
1
Milan i Enis ponovo u  kvizu 'Upitnik'
Popularni glumački dvojac Milan Pavlović i Enis Bešlagić uskoro će početi sa snimanjem kviza „Upitnik“ koji će se prikazivati na Federalnoj televiziji te Radioteleviziji Republike Srpske, saznaje Sarajevo-x.com.
Ovaj kviz koji se prije nekoliko godina emitirao na Mreži plus, proslavio je ovu dvojicu glumaca koji su tada tek diplomirali na Akademiji za scenske umjetnosti u Sarajevu. Popularni glumac Milan Pavlović za Sarajevo-x.com je izjavio da se raduje zajedničkom radu sa Enisom na malim ekranima.

„Kada smo počeli snimati, niko nije znao da će serijal imati takav uspjeh. Drago mi je što ćemo Enis i ja opet zajedno snimati i mislim da će kviz biti jednako uspješan kao i prije nekoliko godina“, kaže Milan.

Na Federalnoj televiziji se trenutno prikazuju i još jedan njihov zajednički projekat- „Skečevi Mujo i Haso“, urnebesno smiješni serijal u kojem Milan i Enis utjelovljuju popularne likove iz viceva.

Ovo će biti prvi televizijski projekat Milana Pavlovića nakon što je raskinuo saradnju sa producentima humoristične serije „Lud, zbunjen, normalan“, jer se nisu uspjeli dogovoriti oko visine njegovog honorara.

Enis Bešlagić je svoju televizijsku karijeru uspješno nastavio u susjednoj Hrvatskoj, gdje publiku oduševljava sa ulogama u serijama „Naša mala klinika“ i „Cimer fraj“.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: