Prije nego završi filmsku karijeru
1

Mila Kunis: Želim glumiti superheroja

Klix.ba
Mila Kunis (Foto: Arhiv/AFP)
Mila Kunis (Foto: Arhiv/AFP)
Glumica Mila Kunis je rekla da, prije nego završi svoju filmsku karijeru, želi glumiti superheroja. Kunis je za Heat rekla i da je jedan njen prijatelj na njoj bazirao jedan lik u svom stripu.

"Onda kada snimim dobar film o nekom superheroju, moja karijera može završiti. Ne neki loš film, nego neki stvarno dobar. Kao Supermana, ali ženu i mnogo kvalitetniji. Moj prijatelj Seth Green je napisao i strip pod imenom 'The Freshmen', čiji je glavni lik bazirao na meni.

Čak me je i pitao kakve supermoći želim imati. Rekla sam mu da želim velike grudi i plašt. Nacrtao je superheroja čije lice podsjeća na moje, a tijelo podsjeća na tijelo Pamele Anderson. Taj lik može čitati misli drugim ljudima", kazala je Kunis.

Green je još 2008. godine izjavio da planira snimiti filmsku adaptaciju svog stripa nazvanog "The Freshmen". Međutim, zbog nedostatka finansijskih sredstava, film nikada nije snimljen.

Strip "The Freshmen" govori o studentima prve godine fakulteta, koji prvi put odlaze daleko od svog doma i koji se trude pronaći vlastiti identitet.