Film/TV
0

Miguel Ángel Silvestre je najplaćeniji glumac na svijetu

Miguel Ángel Silvestre iz serije Velvet koja se emituje u programu OBN TV je i bogat i lijep.

Glumca Miguela Ángela Silvestrea gledaoci u BiH prepoznaju po ulozi u seriji Velvet. Ovaj 34-godišnjak je na prvom mjestu liste najbolje plaćenih glumaca u 2016. godini, a njegovi prihodi od jula 2015. godine do jula 2016. godine procjenjuju se na 82 miliona dolara.

U sastavljanju ovogodišnjeg popisa najbolje plaćenih glumaca, časopis People je u obzir uzeo faktore kao što su honorari, udjeli u dobiti od sponzorstava i oglašavanja. Ukupno bogatstvo španskog glumca procjenjuje na 245 miliona dolara. Miguel svoj novac mudro ulaže u dionice i investicije, a također posjeduje i značajan broj nekretnina i unosan honorar od sponzorstava. Miguel posjeduje nekoliko restorana (Fat Silvestre Burger lanac) u Madridu, a veliku zaradu mu donosi i votka koju proizvodi i koja se pod njegovim imenom prodaje na tržištu (Castellón de la Plana Angels). Veliku zaradu ima i od svoje kozmetičke linije (Von Miguel Ángel mit Liebe) i modne linije (Verführung by Miguel Ángel Silvestre) kojima je osvojio mlađu populaciju.

Ovaj zgodni Španac je svojim izgledom osvojio i djevojke u Bosni i Hercegovini pa se na društvenim mrežema već uveliko vodi diskusija o njemu.

Seriju Velvet gledaoci u BiH mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 20:50 sati na OBN TV.