Film/TV
0

Mel Gibson "najhladnija osoba Hollywooda"

Sarajevo-x.com
Dva desetljeća nakon što ga je magazin People proglasio najseksi muškarcem, nekadašnja filmska zvijezda Mel Gibson danas se nalazi na samom vrhu liste "Frigid 50: Najhladnije osobe Hollywooda".

Neovisni filmski web sajt "Film Threat" u petak je imenovao 50-godišnjeg glumca "najmanje moćnom, najmanje inspirirajućom, te najmanje interesantnom osobom u svijetu filma", zbog anti-semitskih komentara prilikom njegovog hapšenja pod sumnjom vožnje u alkoholiziranom stanju.

"Prvo se izvinio, pa mu je bilo dosta izvinjavanja, te više nije htio davati komentare. Zatim je gostovao u nacionalnim TV emisijama, držao govore u sinagogama, te se sastao sa jevrejskim zvaničnicima.", naveli su urednici filmskog web sajta.

"Na kraju, nikada nije govorio o svojoj neodgovornoj vožnji u pijanom stanju. Sada je snimio novi film `Apocalypto', ali koga je briga?"

[SLIKA]1[/SLIKA]

Zvijezda kultnog filmskog serijala "Lethal Weapon" i redatelj kontroverznog filma "The Passion of the Christ" proglašen je najseksi muškarcem u prvom, svečanom izdanju magazina People 1985. godine.

Na listi "Frigid 50" našli su se i Kazahstanac Borat, mlada glumica Lindsay Lohan i hollywoodski par Tom Cruise i Katie Holmes, koji je prošle godine zauzeo prvo mjesto.

Mel Gibson se sada pridružio i prethodnim "dobitnicima": redatelju Michaelu Mooreu, te hollywoodskim glumcima Russellu Croweu i Freddieju Prinzeu Jr.