{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Matrix Revolutions - u cijelom svijetu u isto vrijeme

2.10.2003. u 22:51
0
0
Matrix Revolutions - u cijelom svijetu u isto vrijeme
0
Matrix Revolutions - u cijelom svijetu u isto vrijeme
Distributeri sci-fi trilogije 'The Matrix' odlučili su da premijerno prikazivanje filma 'The Matrix Revolutions' upriliče istovremeno u kinima diljem svijeta.
Sljedećeg mjeseca će ljubitelji Matrixa širom svijeta premijeru The Matrix Revolutionsa moći gledati u isto vrijeme. Film će 5. novembra biti prikazan u Los Angelesu u 6:00 sati, u New Yorku u 9:00, u Londonu u 13:00, u Moskvi u 17:00 i u Tokiju u 23:00 sati.

Scena iz Revolutionsa

Ovo je prvi put da se jedan film premijerno prikazuje na ovaj način. Distributeri filma Warners Brothers ističu da na ovaj način žele istaći važnost trećeg, a ujedno i posljednjeg nastavka popularne trilogije. Također dodaju da je ovo jedan od načina borbe protiv piratstva.


Drugi film 'The Matrix Reloaded', iako je naišao na nekolicinu loših kritika i doživio razočaranja mnogih fanova, na Box Officeu je doživio sjajan uspijeh. Do danas, Reloaded je u kinima širom svijeta zaradio 734 miliona dolara.

'The Matrix Revolutions' će tako svjetsku premijeru doživjeti u 65 zemalja svijeta. Istog dana će se u SAD-u početi prikazivati i u Imaxovim kino dvoranama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: