{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Matrix Reloaded došao i u Sarajevo!

22.5.2003. u 16:55
0
0
Matrix Reloaded došao i u Sarajevo!
0
Matrix Reloaded došao i u Sarajevo!
Kako svi vjerovatno već znaju, danas u Sarajevu počinje prikazivanje prvog nastavka kultnog filma The Matrix. Napokon je došlo vrijeme je da "oslobodite svoj um".
Premijera zatvorenog tipa ovog velikog filma je večeras u 20:00 sati u kinu Apolo samo za one sa pozivnicom (čitaj: guzonje op.a.), dok će se otvorena premijera (za obične smrtnike op.a.) održati 3 sata kasnije, dakle u 23:00. Od sutra film će se u redovnom repertoaru prikazivati u 18 i 21 sat.
U drugom dijelu Matrix trilogije ovdašnji fanovi će se pored starih likova Nea, Morpheusa, Trinity i agenta Smitha upoznati i sa novim likovima Niobe i Persephone koje će na velikom ekranu oživjeti najveća pojačanja glumačke ekipe serijala Jada Pinkett-Smith i italijanska ljepotica Monica Belucci, a tu su i novi zločinci, misteriozni blizanci koji predstavljaju do sada najjačeg neprijatelja ljudskih pobunjenika.

U filmu The Matrix Reloaded koji je također uveliko oslanja na specijalne efekte posljednje generacije do sada neviđene na velikom ekranu, upoznaćemo i ljudski grad Zion koji se nalazi duboko u Zemljinoj kori sakriven od mašina. Međutim, 250.000 robota kopa u potrazi za jedinim utočištem slobodnih ljudi a Neo, Morpheus i Trinity zajedno sa vođama pobunjenika spoznaju da na raspolaganju imaju 72 sata prije što ga mašine nađu i unište zajedno sa njegovim stanovnicima.
Sve detalje o kino projekcijama u našem gradu možete pogledati na našem x.Cinema servisu. Usput, kada pogledate film, ne zaboravite da podjelite svoje dojmove sa nama. Također, ponovo vas napominjemo da ne napustite kino dvoranu čim se film završi, a zašto, pročitajte ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: