Premijera u aprilu
66

Marvel na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio trailer za "Avengers: Endgame"

Piše: L. K.
Fotografija: Facebook
Fotografija: Facebook
Nakon filma "Avengers: Infinity War" Marvelova ekipa je naporno radila na realizaciji posljednjeg dijela franšize "Avengers: Endgame". Oni su prije tri mjeseca objavili prvi zvanični trailer, a sada su fanove obradovali još svježijom varijantom koja će ih uvesti u radnju filma.

Marvel nas novim trailerom ponovo uvodi u svoj univerzum, a kroz njega možemo vidjeti još više detalja o završnom dijelu Avengersa.

U četvrtom dijelu će glumiti Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlet Johansson i Jeremy Renner. Iz Marvela još uvijek nisu htjeli otkrivati da li će se u filmu pojaviti i drugi heroji. Ovaj film će biti posljednji Marvelov film za neke glumce te će se Chris Evans oprostiti od svog lika Kapetana Amerike. Ostatak ekipe se nije izjasnio o tome ko će napustiti Marvelov svijet.

Ovaj film nam dolazi nakon filma "Captain America" u kojem Brie Larson tumači lik Carol Denvers, a koji je u prvoj sedmici prikazivanja zaradio više od 300 miliona dolara postavši tako jedan od najuspješnijih filmova sa ženskom glavnom ulogom.