Marvel na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio trailer za "Avengers: Endgame"

Piše: L. K./Klix.ba
14.3.2019. u 20:24
66
12
Marvel na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio trailer za "Avengers: Endgame"
66
Marvel na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio trailer za "Avengers: Endgame" Fotografija: Facebook
Nakon filma "Avengers: Infinity War" Marvelova ekipa je naporno radila na realizaciji posljednjeg dijela franšize "Avengers: Endgame". Oni su prije tri mjeseca objavili prvi zvanični trailer, a sada su fanove obradovali još svježijom varijantom koja će ih uvesti u radnju filma.
Marvel nas novim trailerom ponovo uvodi u svoj univerzum, a kroz njega možemo vidjeti još više detalja o završnom dijelu Avengersa.U četvrtom dijelu će glumiti Robert Downey Jr, Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlet Johansson i Jeremy Renner. Iz Marvela još uvijek nisu htjeli otkrivati da li će se u filmu pojaviti i drugi heroji. Ovaj film će biti posljednji Marvelov film za neke glumce te će se Chris Evans oprostiti od svog lika Kapetana Amerike. Ostatak ekipe se nije izjasnio o tome ko će napustiti Marvelov svijet.

Ovaj film nam dolazi nakon filma "Captain America" u kojem Brie Larson tumači lik Carol Denvers, a koji je u prvoj sedmici prikazivanja zaradio više od 300 miliona dolara postavši tako jedan od najuspješnijih filmova sa ženskom glavnom ulogom.


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: