Film/TV
0

Marlon Brando bio velika ljubav Irene Papas

NINA
Nakon smrti Marlona Branda, grčka glumica Irena Papas odlučila je otkriti da je on bio njena velika ljubav. Ljubav koju su prema pisanju talijanskog lista Corriere de la serra, zajedno čuvali u tajnosti.

"Voljela sam Marlona Branda, voljela sam ga istinski. Imali smo našu ljubavnu priču, nazovimo je dugom vezom", izjavila je čuvena grčka glumica novinaru ovog lista koji želio saznati njenu reakciju na Brandov odlazak.

"Možda griješim što o tome govorim, sada kada njega više nema da me opovrgne. Ali to povjeravam upravo zato što se on sada nalazi u vječnosti, daleko od svih, a pripadajući svakome".

"Naša veza ostala je tajna zato što nismo željeli našu ljubav dijeliti ni s kim. To je bila tajna koja je pripadala samo nama", podcrtala je ona u izjavi talijanskom listu koju je prenijela agencija AP.

Susret između dvoje velikih glumaca dogodio se prije 50 godina u Rimu. Brando je imao 30 godina, a Papas 24.

"Poslije Marlona više nijednog muškarca nisam tako voljela. On je bio velika strast mog života, muškarac kog sam apsolutno najviše voljela i najviše cijenila, što su dvije stvari koje je uglavnom teško pomiriti", rekla je Irena Papas i dodala da ga je posljednji put vidjela prije pet godina u Grčkoj na jednoj konferenciji.