Film/TV
0

Marina odlazi iz "Operacije Trijumf"

Sarajevo-x.com
Kako izvještava srbijanski Press Online, pozivajući se na izjave njenih bliskih prijateljica, Marina Tucaković, članica žirija "Operacije Trijumf" i autorica mnogih pjesama, zbog smrti sina je u očaju. Uz nju su neprestano suprug Futa i stariji sin Milan, a o "Operaciji Trijumf" ni ne razmišlja.

Marina Tucaković je očajna. Smrt sina Miloša skrhala je poznatu srbijansku umjetnicu, kojoj u ovom momentu najveću podršku pružaju suprug Futa i stariji sin Milan. O učešću u žiriju "Operacije Trijumf" Marina, razumljivo, ni ne razmišlja. Kako saznaje Press iz izvora bliskih najpoznatijem srpskom tekstopiscu, osim Cece Ražnatović, koja se ne odvaja od najpoznatije srpske estradne „mame", Marina ne želi da joj u porodičnu kuću bilo ko dođe.

  • Marina je na ivici nervnog sloma. Smrt mlađeg sina Miloša potpuno je dotukla i uopšte nema snage da se izbori sa tragedijom. Uz nju su suprug Aleksandar Futa Radulović i drugi sin Milan, a Marina je insistirala da joj u kuću ne dolazi niko od brojnih prijatelja i članova šire familije, koji neprestano pokušavaju da dođu do nje i pruže joj riječi utjehe.

Iako se producentska kuća "Emotion" nije zvanično oglasila i objelodanila dalje planove vezane za aktivnosti Tucakovićke u "Operacije Trijumf", Press saznaje da Marina više neće biti član žirija na muzičkoj akademiji:

  • Marina jeste veliki profesionalac i u vrijeme najvećih problema u životu radila je vrijedno na pripremi hitova Ceci, Čoli, Lukasu, Breni, ali sad uopšte nema namjeru da se uskoro vraća pisanju pjesama. Priča o žiriranju u „Operaciji Trijumf" za nju je završena, i sad je svima najvažnije da iz čitave tragedije izađe što normalnija - kaže za Press jedna od Marininih omiljenih pjevačica koja je insistirala na anonimnosti.