{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Marijana Kršo pohranila matične ćeliije tek rođene kćerke

7.4.2014. u 13:21
201
Marijana Kršo pohranila matične ćeliije tek rođene kćerke
201
Marijana Kršo, lijepa voditeljica i urednica Vijesti u 7 TV Hayat, ponovo je majka, ovaj put djevojčice. I majka i djevojčica su dobro i već su otpuštene iz Opšte bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš“.
Foto: Vanja Lisac
Foto: Vanja Lisac
Ovu priliku nismo htjeli propustiti, pohranili smo matične ćelije naše kćerkice

Sina Danija rodila je prije četiri godine, a nedavno je izjavila da je privilegija planirati proširenje porodice, naročito u današnje vrijeme kada većina roditelja ne planira više od jednog djeteta čekajući neka bolja vremena.

Porodica Kršo je još jedna od velikog broja porodica iz BiH koje su se odlučile na pohranjivanje matičnih ćelija iz pupčane vrpce.

"Kada sam rodila sina Danija, Cryo-Save je tek počeo sa radom u BiH i informacije nisu bile dostupne kao danas, ali sa našom kćerkicom nismo htjeli propustiti priliku da pohranimo matične ćelije obzirom na konstantan napredak u istraživanjima na polju matičnih ćelija i regenerativne medicine“, rekla je Marijana.

Dodala je i da je njen savjet svim roditeljima da pohrane matične ćelije svoje djece, ukoliko su u mogućnosti, jer na taj način povećavaju šanse za bolje zdravlje svog djeteta i svoje porodice.


Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: