|

Majka nagrađenog glumca Edina Hasanovića: Svakome bih poželjela da ima ovakvo dijete

Majka nagrađenog glumca Edina Hasanovića: Svakome bih poželjela da ima ovakvo dijete
642
Piše: A. Pobrić
7.2.2016. u 13:17
39
komentara
642

dijeljenja
Majka nagrađenog glumca Edina Hasanovića: Svakome bih poželjela da ima ovakvo dijete Hida sa sinom
Majka Edina Hasanovića, mladog njemačkog glumca rođenog u BiH koji je nagrađen sinoć u Hamburgu, ispričala je za Klix.ba koliku radost i ponos je osjećala dok je gledala svoje dijete na televiziji.
"Čini mi se da sam imala osjećaj da neću preživjeti ovoliko uzbuđenje", kazala je Hida i priznala da je u svom domu u Berlinu plakala od sreće dok su njenom sinu na dodjeli nagrade Zlatna kamera stojeći aplaudirale velike holivudske zvijezde.

Edin nakon proglašenja najboljim mladim glumcem (Foto: EPA) Edin nakon proglašenja najboljim mladim glumcem (Foto: EPA)


Najviše bi voljela da je njenu radost zbog uspjeha sada 23-godišnjeg sina mogao vidjeti i njegov otac koji je nestao iz Klise kod Zvornika dva mjeseca nakon Edinovog rođenja.

Svi laureati Zlatne kamere u Hamburgu (Foto: EPA) Svi laureati Zlatne kamere u Hamburgu (Foto: EPA)


"Ostao mi je u naručju kao beba od dva mjeseca kad su mu odveli oca i amidže i još im nismo ni kosti pronašli", prisjetila se Hasanović ovog tužnog vremena nakon kojeg je prebjegla u Njemačku, gdje i danas živi.

O svom sinu, mladom glumcu, ima samo riječi hvale.

Selfie sa poznatima Selfie sa poznatima


"Edin je uvijek bio poseban i pokazivao je veliki talenat za glumu. On od svoje 12. godine glumi. Osim glume i tog posla, poželjela bih svakom roditelju da ima ovakvo dijete koje zna i za Allaha dragog i za mene posebno i za familiju i uopšte za sav narod, jednom riječju da je insan onakav kako sam ga i učila da bude", kaže ponosna majka kojoj se Edin na uzbudljivom proglašenju pobjednika posebno zahvalio na bosanskom jeziku i poručio da je voli najviše na svijetu.
Prijavi grešku


Komentari (39)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...