Film/TV
21

"Magični Mike XXL" i "Malci 3D" stižu u Cinema City

Od 9. do 15. jula Cinema City prikazuje dva nova filmska ostvarenja: "Magični Mike XXL" i "Malci 3D".

"Magični Mike XXL" (Magic Mike XXL) je muzička komedija reditelja Gregorya Jacobsa, a u glavnim ulogama su Channing Tatum, Amber Heard i Elizabeth Banks.

Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Mike susreće staru ekipu koja se sprema oprostiti od svoje vjerne publike u Myrtle Beachu i prirediti posljednju nezaboravnu izvedbu...

"Malci 3D" (Minions) je animirani crtić rediteljskog dvojca Kylea Balda i Pierrea Coffina.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvijek su služilli najgroznijim gospodarima.Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.

Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa koga će njegova braća slijediti.

Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do slijedeće potencijalne gospodarice, Skarlet O Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svijetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do New Yorka 60-ih, a završit će u Londonu gdje će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja...