{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


M1 GOLD - Novi filmski kanal na kablovskim operaterima

Klix.ba
18.6.2015. u 09:49
0
1
M1 GOLD - Novi filmski kanal na kablovskim operaterima
0
Uskoro će tržište biti bogatije za još jedan filmski kanal - "M1 GOLD" koji de gledateljima nuditi 24 sata filmskog programa, a na kojem će se prikazivati premium naslovi i filmovi novije produkcije.
Nakon što je 2014. godine u Bosni i Hercegovini i regiji pokrenut filmski kanal "M1 FILM", koji upravo slavi prvu godinu emitiranja, pokretanjem novog kanala želi se podići kvaliteta i raznovrsnost filmskog sadržaja na malim ekranima.

"M1 GOLD" pružit de puno dobre zabave uz kino hitove kao što su "Uzvišenost" (Transcendence) s Johnnyjem Deppom i Morganom Freemanom, "Zatočene" (Prisoners) s Hughom Jackmanom i Jakeom Gyllenhaalom, "Philomena" (Philomena) s Judi Dench, "Arbitraža" (Arbitrage) s Richardom Geerom i
Susan Sarandon, "Crvena svjetla" (Red Lights) s Robertom De Nirom i Sigourney Weaver, "Ukradena priča" (The Words) s Bradleyjem Cooperom i Dennisom Quaidom, "Ledeni ubojica" (The Mechanic) i "Iskupljenje" (Redemption) s Jasonom Stathamom.

"M1 GOLD" nadi de se u ponudi bosanskohercegovačkih, odnosno regionalnih telekom i kablovskih operatera od 01. septembra 2015.Više informacija na www.m1film.com

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: