Film/TV
0

Ljepotice u novim epizodama "Dosjea X"

Klix.ba
Lauren Ambros
Kako se bliži obnova naučno-fantastične serije "Dosjei X", tako na površinu izlaze informacije o sočnim detaljima vezanim za sagu o vanzemaljskim namjerama prema čovječanstvu.

Pored činjenice da se seriji vraćaju glavni glumci Gillian Anderson (Dana Scully) i David Duchovny (Fox Mulder), uz obavezne pratioce Mitcha Pileggija (Walter Skinner) i Williama Davisa (Smoking Man), u seriji će se pojaviti Joel McHale, Rhys Darby, Kumail Nanjiani i simpatična Annet Mahendru koja se pojavljivala u serijama "Greys Anathomy" i "The Following".

Također, u seriji će debitirati Lauren Ambros, poznata po ulozi u seriji "Six Feet Under" i Robbie Amell iz serije "The Flash". Detalji o njihovim ulogama još uvijek su poprilično mutni. Ipak, zna se da će lijepa Ambros igrati samouvjerenu agenticu Einstein, dok će Ammell glumiti snalažljivog agenta Millera.

Originalni "Dosjei X" prikazivani su od 1993. do 2002. godine, a uz seriju su snimljena i dva filma, 1998. i 2008. godine. Premijera nove sezone od šest epizoda zakazana je za 24. januar 2016.