Poznata američka glumica
0

Lindsay Lohan se vraća glumi: Najavila snimanje novog Netflixovog filma

L. K.
Lindsay Lohan (Foto: Instagram)
Lindsay Lohan (Foto: Instagram)
Poznata američka glumica Lindsay Lohan najavila je povratak u glumačke vode kazavši kako će ostvariti jednu od glavnih uloga u Netflixovom novom ostvarenju, piše Variety.

Novi Netflixov film još uvijek nema naziv, ali je poznata radnja: Lohan će igrati razmaženu bogatu djevojku koja nakon vjeridbe odlazi na skijanje, gdje doživljava nesreću i zaboravlja veliki dio života.

Uskoro sreće zgodnog bogataša i njegovu kćerku te s njima provodi Božić. Ostatak glumačke ekipe još uvijek nije poznat, a snimanje počinje u novembru ove godine.

Podsjetimo, Lohan je stekla popularnost glumeći blizanke u filmu "The Parent Trap" (1998) kada je imala samo 11 godina. Uslijedili su angažmani u komedijama koje su održale njenu popularnost: "Freaky Friday" i "Mean Girls".

Međutim, zbog velikog pritiska javnosti i medija - Lohan se 2010. godine povukla iz filmske industrije zbog problema s ovisnošću. Nedugo zatim odselila je u Dubai, gdje je provela nekoliko godina.

Učestvovala je u projektima "The Canyons" (2013), "Speed-the-Plow" (2014), "Sick Note" (2018) i MTV Reality Showu "Lindsay Lohan's Beach Club" (2019).