Film/TV
0

VIDEO / Lindsay Lohan gola u filmu "Machete"

Sarajevo-x.com
Dugo se šuškalo o tome da će se problematična glumica Lindsay Lohan pojaviti gola u trileru "Machete" i taj isječak iz filma je, na radost njenih brojnih obožavatelja, napokon i objavljen. Lohan i Alicia Rachel Marek gole su u vodi, a samo trenutak kasnije ispod vodopada obje ljube Dannyja Treja.

Lindsay Lohan, glumica koja ima problema s drogama, posljednjih mjeseci bez odjeće se pojavila na naslovnicama brojnih svjetskih magazina, međutim mnogi njeni obožavatelji su željno iščekivali da njene obline vide i na filmskom pltanu.

Osim Lohan i Marek u filmu su se skinule i Jessica Alba i Mayra Leal, tako da izuzev akcijskih scena film obiluje i brojnim golišavim kadrovima.

Radnja filma se vrti oko Machete, bivšeg meksičkog federalca (Danny Trejo), kojeg je unajmio lojalni biznismen (Jeff Fahley) da ubije korumpiranog senatora, kojeg u filmu glumi Robert De Niro. Međutim, Machete tokom zadatka ortkriva da se radi o namještaljki i jedva uspijeva da preživi klopku. Tada odlučuje da se osveti. Krade biznismenovu kćer (Lindsay Lohan) i kreće u lov na one koji su mu smjestili.


Film "Machete" režirao je Robert Rodriguez.