Film/TV
0

"Lincoln", "Posljednja bitka" i Dan zaljubljenih u Cinema Cityju

Klix.ba
Epska priča o ljubavi, poznata historijska drama "Ana Karenjina" (Anna Karenina) obilježila je filmsku sedmicu koja je iza nas. Ljubitelji dobrih komedija uživali su u novom interesantnom naslovu "U dobru i u zlu" (Sliver Linings Playbook) dobitnika nagrade publike na filmskom festivalu u Torontu.

Nova historijska drama, priča o čovjeku koji je promjenio svijet i tok historije, priča o velikom borcu za ljudska prava i predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država Abrahamu Lincolnu, film "Lincoln" (Lincoln) na repertoaru Cinema Cityja svi zainteresovani će moći pogledati od 31. januara.

Dok se građanski rat razbuktava, američki predsjednik, kojeg utjelovljuje izvanredni Daniel Day-Lewis, bori se sa stalnim krvoprolićem na bojištu i sa velikim nesuglasicama unutar vlastitog kabineta, vezanim za njegovu namjeru da oslobodi sve robove. Njegova hrabrost, čvrsta moralna stajališta i odlučnost, njegovi odabiri i odluke promijenit će sudbinu generacija koje dolaze. Ulaznice za film Lincoln možete kupiti od 29. januara na blagajnama Cinema Cityja.

Veliki povratak najveće akcione zvijezde Arnolda Schwarzeneggera u novom akcionom trileru "Posljednja bitka" (Last stand) u Cinema Cityju možete pogledati također od 31. januara. Schwarzenegger glumi bivšeg policajca iz Los Angelesa, koji završava kao šerif u malom gradiću na američkoj granici s Meksikom. Iako se čini da će njegov posao biti miran, on je prisiljen da pomogne u lovu na jednog od najopasnijih i najtraženijih narko bosova, koji je pobjegao iz FBI-evog konvoja sa zatvorenicima.

Provedite Dan zaljubljenih u Cinema Cityju uz posebnu ponudu pripremljenu za sve naše posjetitelje. Odaberite Love paket bogatog sadržaja i iznenadite voljenu osobu. Broj Love paketa je ograničen, a sve o njegovom sadržaju, kao i dodatne informacije možete pronaći na internet stranici Cinema Cityja. Pretprodaja ulaznica za Dan zaljubljenih počinje 01. februara 2013. Zabavu nastavite nakon filma u omiljenom Café Baru Cinema Cityja. Samo na taj za vas će biti pripremani specijalni Love kokteli.

Sva dešavanja pratite na oficijelnoj facebook stranici i saznajte više informacija i o nagradnim igrama u Cinema Cityju. Sve upite možete poslati i na e-mail: info@ cinemacity.ba.