Novi angažman
0

Lilo od subote vodi dječiji program "ZIZ" na FTV-u

Sarajevo-x.com
Elvir Hadžijamaković Lilo
Elvir Hadžijamaković Lilo
Svi mališani sigurno će se obradovati kada na malim ekranima ponovo ugledaju svog omiljenog TV-voditelja, Elvira Hadžijamakovića Lilu. Kako saznajemo, Lilo je nedavno potpisao ugovor sa Federalnom televizijom i već od naredne subote družit će se s mališanima u popularnoj dječijoj emisiji "ZIZ" (zabava, igra, znanje).

Nakon niza pregovora sa nekoliko televizijskih kuća Lilo odlučio je potpisati ugovor sa FTV. Kako tvrdi, presretan je što će imati priliku voditi dječiju emisiju "ZIZ" i sarađivati s urednikom Borisom Šiberom.

"Vratio sam se na FTV gdje sam i počeo raditi prije pet godina, vodeći jutarnji program i emisiju 'Hugo'. Jako sam zadovoljan novim angažmanom. Ekipa je zaista dobra i svi zajedno ćemo raditi na poboljšanju dječije emisije", kazao je Lilo, koji je nedavno napustio Hayat TV.

Poznati dječiji voditelj istakao je za Sarajevo-x.com da nije odustao od svog projekta "Liloland" i potvrdio da će s realizacijom te dječije emisije početi 2011. godine.

Podsjećamo, Lilo je nakon odlaska s Hayat TV-a prihvatio poziciju menadžera u jednoj prestižnoj kompaniji koja je otvorila svoje predstavništvo u BiH i koja se bavi jačanjem industrije mode, hotelijerstvom, kao i dovođenjem slavnih osoba u našu zemlju. Za Sarajevo-x.com je istakao kako još uvijek obavlja funkciju menadžera u toj kompaniji, ali želio se vratiti i na male ekrane, te je sa zadovoljstvom potpisao ugovor sa generalnim direktorom FTV-a Džemalom Šabićem i urednikom dječijeg programa Borisom Šiberom.