U Los Angelesu
103

Leonardo DiCaprio i Brad Pitt se odlično zabavljaju na snimanju filma "Bilo jednom u Hollywoodu"

Klix.ba
"Bilo jednom u Hollywoodu" deveti je film Quentina Tarantina u kojem glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio i Brad Pitt. Snimanje je počelo nedavno u Los Angelesu, a na društvenim mrežama već su se pojavile fotografije koje prikazuju preobrazbu nekoliko lokacija.

Radnja film smještena je u Los Angeles šezdesetih godina prošlog stoljeća što je vidljivo i po outfitima glumačke ekipe.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Leonardo DiCaprio u ovom filmskom ostvarenju utjelovljuje Ricka Daltona, a Brad Pitt Cliffa Bootha, Daltonovog kaskadera. Uloga Sharon Tate pripala je Margot Robbie, a ostatak glumačke ekipe, između ostalih, čine i Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning i Burt Reynolds.

Leonardo DiCaprio i Brad Pitt prvi put će se zajedno pojaviti na filmskom platnu, a sudeći prema fotografijama slavni glumci se odlično zabavljaju na setu.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Prvobitno je planirano na film bude prikazan 9. augusta, na godišnjicu smrti Sharon Tate i njenih prijatelja, ali je plan promijenjen kako bi se izbjegle eventualne kontroverze. Film će premijerno biti prikazan 26. jula 2019. godine.