Traži veća primanja
3

Lauren Cohan bi mogla napustiti seriju "The Walking Dead"

Klix.ba
Lauren Cohan
Lauren Cohan
Američki glumac Chandler Riggs koji je glumio Carla Grimesa definitivno napušta seriju "The Walking Dead", a isto bi mogla učiniti i Lauren Cohan koja glumi Maggie Rhee od druge sezone.

Cohan još uvijek nije potpisala novi ugovor, zbog čega je njena budućnost u popularnoj TV seriji neizvjesna. Deadline piše da je njen ugovor istekao, ali da pregovori o novom ne napreduju.

Glumica navodno traži platu koja je bliže onoj koju dobijaju Andrew Lincoln (Rick Grimes) i Norman Reedus (Daryl Dixon), razgovori su u toku, no, situacija je komplikovana, a Cohan ima i druge ponude. Zasad nema indikacija da ona zaista želi napustiti seriju, ali dogovora zasad nema.

Lik Maggie je još uvijek živa i igra važnu ulogu, tako da bi njen odlazak imao posljedice.

Inače, Carlova smrt se pokazala kao kontroverzan obrt, jer su se oglasili nezadovoljni fanovi putem online peticija. Neki ljudi i dalje vjeruju da on neće umrijeti, no, Cohan i Reedus su već izrazili razočarenje uklanjanjem ovog lika.

Serija "The Walking Dead", odnosno druga polovina osme sezone, vraća se u nedjelju 25. februara u SAD, odnosno 26. februara u Velikoj Britaniji.