Film/TV
0

"Larin izbor: Izgubljeni princ" u multiplexu Ekran

Klix.ba
Ne propustite veliko finale prve sezone serije "Larin izbor" u filmu "Izgubljeni princ", a uz vruće ljetne dane dolazi nastavak 3D hit horora "Pirahna 3DD".

Multiplex Ekran od 28. juna donosi spektakularni rasplet sudbina Lare i Jakova i dugo očekivanu filmsku završnicu najgledanije regionalne TV serije u filmu "Larin izbor: Izgubljeni princ".

Napetost, drama i emocije dominirali su u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja, čiji odgovor mogu naći u filmu. "Larin izbor: Izgubljeni princ" vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane, koja im je dramatično izmijenila živote. Ko je tajanstveni moćnik, koji upravlja iz sjene? Mogu li Lara i Jakov još jednom naći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i porodicu? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Termini projekcija svaki dan od 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 i 21:00 sat.

Vrući ljetni dani za starije od 18 godina donose pravu 3D poslasticu, jer užas vreba tamo gdje ga najmanje očekujete u filmu "Piranha 3DD", nastavku horora "Piranha 3D" iz 2010. godine. Nakon krvavih i dramatičnih događaja na jezeru Victoria, krvožedne pirane pronalaze put do vodenog parka "Big Wet", gdje se održava veliko otvorenje.

Christopher Lloyd reprizira svoju ulogu ekscentričnog stručnjaka za pirane, a pojavljuje se i David Hasselhoff, koji je pješčane plaže "Baywatcha" zamijenio ulogom samoga sebe - poznatog spasitelja na bazenu vodenog parka. Termini projekcija svaki dan od 20:00 sati.

Petak, Subota i Srijeda dodatni noćni termin od 22 sata.