{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Čombetov brat Kufe je novi lik serije "Lud, zbunjen, normalan"

2.9.2013. u 13:28
40
45
Čombetov brat Kufe je novi lik serije "Lud, zbunjen, normalan"
40
Na setu u ulici Kralja Tvrtka snimane su scene za osmu sezonu uspješne humorističke serije "Lud, zbunjen, normalan", gdje smo razgovarali sa glumcima Ljubomirom Bandovićem i Duškom Bugarinom te prisustvovali snimanju scene prosjačenja.
Snimane su scene za potrebe više različitih epizoda, a osim u ulici Kralja Tvrtka, snimat će se i scene sa Mustafom Nadarevićem u stanu.

Urnebesno smiješna scena prosjačenja, u kojoj novi lik u seriji, Kufe, opljačka slijepog kolegu, ponovljena je više puta, uz učešće brojnih statista.

"Moj lik u seriji je Kufe, Čombetov burazer koji se vratio iz Amerike. Tamo je imao malo problematičnu prošlost. Tek sam ušao u ekipu i polako se navikavam. Još uvijek shvatamo šta bi sve mogao biti taj Kufe. Ova scena sa čika Duletom je još jedan od Kufetovih načina da zaradi neki dinar i počne normalno živjeti u Sarajevu, budući da nije bio tu i ne poznaje prilike. Malo svira na ulici, prodaje lake narkotike i na prevaru pokušava zaraditi neki dinar. Vidjet ćemo, napravit ćemo ga da bude smiješan i dobar", izjavio je za Klix.ba srbijanski glumac Ljubomir Bandović.

"Kada te neko u 82. godini zove za neki projekt, to je kao da te zove da igraš Hamleta, a to nisi. Pokušat ćemo nešto napraviti. U seriji ću imati dva pojavljivanja, dosta za mene", rekao nam je glumac veteran, Duško Bugarin, koji u seriji glumi slijepca.

Podsjetimo, porodica Fazlinović vraća se na male ekrane u regiji osmom sezonom popularne serije "Lud, zbunjen, normalan", a tek ćemo otkriti kako su Fazlinovići uspjeli preživjeti avionsku nesreću. Snimanje nove sezone traje već 15-ak dana.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: