Novogodišnja noć uz TV1 Mrežu
0

Koncerti Zdravka Čolića i Dine Merlina, filmski maraton

Sponzorirani članak
U novogodišnjoj noći na TV1 Mreži gledatelje očekuje raznolik i zanimljiv tv program; serijski, filmski i muzički, kolaž koji će zasigurno svima koji odaberu svoj dom za mjesto dočeka Nove 2012. godine ponuditi trenutke zabave primjerene "najluđoj noći“.

Nakon emitovanja posljednje epizode serije Predaj se srce, što s nestrpljenjem očekuju brojni poklonici ove turske telenovele, slijedi bogat muzički i filmski program.

Miks koncerta Zdravka Čolića iz Splita, Dine Merlina iz Beograda te najvećih svjetskih zvijezda poput Shakire, Beyonce, Sade, Rickyja Martina, Michaela Jacksona i brojnih drugih, na programu je u 21 sat, a uporedo, uz kratka uključenja uživo gledatelji će moći pratiti doček Nove godine širom planete, uz prikaz slavlja i atmosfere u vodećim svjetskim metropolama, od Sydneya, preko Tokija i New Yorka.

A već pola sata nakon ponoći uslijedit će Filmski maraton na TV1 Mreži u kojem se gledatelji mogu zabaviti uz sjajne filmske naslove. Naime, očekuje ih premijera kriminalističke triler drame "Braća po krvi" sa Joaquinom Phoenixom i Evom Mendes, a potom u dva sata i tridest minuta iza ponoći i premijera akciononog SF filma "Planet terora" sa Bruceom Willisom u glavnoj ulozi.

I to nije sve. Filmski maraton TV1 Mreže sa naslovima Smrtonosni stroj i Na granici nastavit će se sve do jutarnjih sati prvog dana 2012. godine.